6-2: Magnus (Assist: David)
7-3: Morten (Assist: Oscar)
8-3: Øystein (Assist: Jens)
9-3: Øystein (Assist: Morten)

Etter en lang rekke uten seier var Kvik heltent for å snu trenden og endelig skaffe seg en seier igjen. Publikum var vitne til en kamp med masse sjanser, god innsats og en målfest uten like.

Kampen startet med et brak da Mike allerede i første minutt sendte et innlegg i tverrliggeren. Publikum holdt pusten, men ballen nektet å gå inn. Etter 17 minutter kom kampens første store sjanse, men bortelagets keeper sto i veien for hjemmelaget. Tolga fikk en gyllen mulighet etter 23 minutter, men Mike er ute og blokkerer det som fort hadde endt med scoring for bortelaget.

Minuttet etter hadde hjemmelaget enda en stor sjanse. Et skuddforsøk fører til en retur, og på åpent mål bommer Magnus på mål til publikums hakeslepp. I det 28. minutt skulle det første målet komme, men desverre var det bortelaget som tok ledelsen. Kvik svarer kontant på Tolga-scoringen og bare minuttet etter blir David spilt i bakrom og slår en ball inn foran mål der Vemund kan bredside ballen til side for keeper.

Tolga var igjen frempå i det 37. minutt og scorer på en retur, men gleden var kortvarig da målet ble annullert for offside. Minuttet etter får vi et nytt tverrliggerskudd fra hjemmelaget. Denne gangen fra Torgeir. Bare minutter før pause så skulle endelig Kvik gå opp i ledelsen. Torgeir blir spilt opp feilvendt, men får likevel dratt seg forbi sin forsvarer før han leverer en perfekt pasning inn til Vemund som scorer sitt andre for dagen. Publikum kunne juble for en flott prestasjon

Andre omgang startet like dramatisk som den første. I det 47. minutt utlignet motstanderne til 2-2 med en bakromsball hvor spissen løp fra forsvaret og rundet keeper. Spenningen var til å ta og føle på. Men så viste David sin klasse i det 48. minutt, da han elegant tok ned en strøken ball fra Martin og iskaldt satte ballen i bue over keeperen og i mål til 3-2.

Nå hadde Kvik fått blod på tann og bare minutter senere kunne Hoff sende en presis pasning gjennom til David som kunne spille ballen inn foran mål, hvor Torgeir hadde løpt seg fri og kunne sette ballen i det åpne målet til 4-2. Men målfesten var langt fra over. I det 57. minutt kunne høytflyvende David sette 5-2 med et herlig hodestøt.
Ikke lenge etter hadde David endret rolle fra avslutter til tilrettelegger. Hoff blir spilt alene gjennom og legger ballen i bue over keeper til 6-2. Et lite bortehåp ble tent i det et skudd fra 20 meter gikk stolpe inn til 6-3. Det skulle likevel bare bli med håpet.

Kort tid etter hjemmelagets luftskyts har blitt byttet inn, så får Morten vist fram sine hodestøt-kunster og scorer med en plassert og praktfull heading etter en innsvinger fra Oscar til 7-3. Øystein ønsket også å være med på festen. I det 82. minutt kommer det et perfekt løp fra høyrevingen og en like perfekt pasning i bakrom fra Jens som Øystein enkelt ekspederer i mål til 8-3. Øystein var fortsatt ikke ferdig for dagen. På overtid blir Morten spilt alene gjennom med keeper. i forsøket på å runde keeper mister Morten kontroll på ballen, men det gjør ingenting når Øystein venter som gjedda i sivet og scorer med en frekk lobb som rolig spretter inn til 9-3. En god kamp med masse sjanser ender med kalassifre og et meget fornøyd hjemmelag. Dette var en kamp som hadde alt. Fra mesterlige mål og redninger til misbrukte sjanser og dramatikk, selv om det etterhvert ble en veldig komfortabel seier. Publikum kunne gå hjem med et smil om munnen. En perfekt dag for fotball!

Neste kamp for Kvik er borte mot serieleder Charlottenlund, og Kvik tar med seg masse selvtillit til kampen hvor de skal prøve å tukte serielederen.