Røde roser

Stilling: 7-3

Målscorere Kvik: Sandvik (Marius N.), Marius N. (Ole M.), Ole M. x 2 (Marius J. og Marius N.), selvmål (Jonatan), Marius J. (Roar), Øystein (Roar)

Roser er røde og fioler er blå, og vi alle kan være enige om at de røde bortedraktene vi måtte bruke hjemme mot Tiller var en god match for mange av de solbrente kvikkerne som hadde latt seg nyte av at værgudene virkelig ikke hadde spart på kruttet med Trondheim den siste tiden.

En dans på roser og mye krutt skulle det omsider bli for en sulten Kvik gjeng som var inne i en liten tørkeperiode når det kom til å ta 3poeng. I kjent stil så åpnet vi sterkt og fikk en tidlig ledelse av Adrian Sandvik allerede etter 3 minutter. Det var ett nokså overtent Tiller lag vi møtte, noe vi håndterte bra som resulterte i at det åpnet seg DRS soner for kantene og indreløperne våre. Med kontringer som hadde gjort Ole Gunnar Solskjær sjalu så var stillingen hele 5-0 etter 31 minutter signert Ole Marcus x2, Marius Norderud og ett selvmål etter en vidunderlig slått corner fra undertegnede. Tiller får omsider en redusering etter ett flott angrep, men denne første omgangen skulle by på enda en twist i form av Marius Johansen som kom på lån ned fra Kvik 1 som fra hjørnet av 16 meteren bøyer ballen vidunderlig opp i vinkelen. Og med det så sto det hele 6-1 til pause.

Andre omgang sparkes i gang med at Tiller får en tidlig redusering som fører til at det blir ett lite press fra deres side som vedvarer utover i omgangen. Vi holder omsider ut og pynter ytterligere på resultatet på tampen ved en merkelig skåring av Øystein Holdal som på ingen mulig måte hjelper på den allerede høye selvtilliten til Mr. Holdal. Vi tar 3 forløsende poeng etter en iherdig innsats av samtlige og gjør klar kuleramma for å ha kontroll over hvor mange snaps Ole Skarvøy sender den kommende uka av blåøyet han fikk av albuen til en Tiller spiller i løpet av kampen.