Kvik 2 - Vestbyen | Tung dag i strålende vær

Postet av Kvik 2 den 26. Jun 2024

Søndag spilte vi hjemmekamp på Rosenborgbanen i strålende vær, men det skulle bli en tung dag for oss. Vi startet bra, og skapte et par gode sjanser tidlig i første omgang. Til tross for vår gode start, var det Vestbyen som fikk uttelling først. Ut av ingenting scoret de to raske mål og tok ledelsen 0-2, noe som føltes ufortjent med tanke på vår innsats. Vi svarte raskt med en smart heading fra Vemund som reduserte til 1-2, og det ga oss håp. Men Vestbyen viste seg å være svært effektive foran mål og økte ledelsen til 1-4 før pause.

Etter pause startet vi greit. Jonas sørget for ny spenning med en scoring til 2-4. Vi forsøkte å finne vårt spill, men Vestbyen fikk tildelt sitt andre straffespark i kampen og scoret igjen, noe som økte ledelsen til 2-5. De ga seg ikke der og la på til 2-6. Mot slutten av kampen klarte Ole å redusere til 3-6 etter et flott forarbeid av Vemund. Vi fortsatte å kjempe, men det var ikke nok denne gangen.

Til tross for varme og solskinn måtte vi se oss slått av et effektivt bortelag.

Det ble en tung dag på Rosenborgbanen i varmen.