Referat fra Kviksteps 15. mai 2023

Postet av Veteraner den 15. Mai 2023

Vårens andre kamp ble gjennomført i vakkert vårvær mens fuglene sang kvik-kvik i trærne.  Solen skinte og alle hadde kledelig antrekk og var klar til dyst.

Først var det resultat av navnekonkurranse, og Steinar Busch fikk alle stemmene for sitt forslag Kviksteps.  For det mottok a\han en flaske blå rødvin av edleste slag, produsert et eller annet sted i underverdenen.

Forrige gang skulle Gunnar være dommer og ankom 15 minutter for sent fordi han syntes vaflene skulle fortæres med verdighet.  Denne gangen var kaffe og vafler flyttet til ETTER kampen, og da kom ikke Gunnar.  Men hans stand in, Frode var av internasjonal klasse og dømte på det has så.  Første var han i klasse med fordums dommer Isdal, men ble senere justert opp eller ned til Eldar Hernes format.

Vi savner jo fortsatt noen som burde hatt godt av denne formen for fotball.  Arvid, Einar, Henrik, Per og Jan bl.a.  Og det var satt av egen sirkel til Bjørnulf.  For dette ER moro, så møt opp.

Lag 1: Roar O – Dagfinn og - Roar S.

Lag: Jon Erling – Geir – Thor.

Mens lag 1 la ut en klart offensiv stil, fant Jon Erling allerede etter første minutt at det var hyggeligere å snakke med dommeren enn å delta.  Denne taktiske finurligheten visste lag 1 og utnytte.  Begge Roar-ne visste tyngde mens Dagfinn fortsatt etter 3 minutter hadde overskudd til å score samt og dekke eget mål.

Men etter å ha ledet 2-0 gikk liksom alt over og lag 2 fikk utlignet.  Så viste Geir en tydelig langt fremskreden art av synsforstyrrelse når målet til motstanderen kommer for nære.  Det er liksom som om det forsvinner ut til siden, sier han selv.  Men er det sikkert?  Han sier at han trener sammen med Nesset når han er på hytta.  Og det er vel mer trolig at «utviklingen» har skjedd akkurat der.

Som erstatning for Jon Erling gikk Steinar B inn på lag 2.  Godt emballert med gasbind og naftasalve fra St. Olavs viste han stor fremgang fra forrige kamp da han måtte gi opp etter en strekk som vi mente ville ta mange år å lege.  Men det er godt grohold i den karen.

Begge Roarne forsøkte seg på filming, men Frode slo hardt ned på den slags ufinheter.  Dessuten står det ingen ting i reglene om Geirs høyre hånd.

At lag 2 etter hvert fikk av med seieren blir fort glemt.  Men ikke innsatsen fra deltakerne.  Det stor til laud ved eventuell eksamen.

Og Frode drar nå til Italia for å utdanne seg videre som dommer.  Etter at han har truffet slekten der, som tilfeldigvis heter Corlene, er det ikke tvil om hvilke regler somgjelder når han kommer hjem.  Så møt opp og delta eller få et valg du ikke kan si nei til.

Etterpå – vafler, kaffe og selvsagt Kvik lunsj.