Referat fra Kviksteps 5. juni 2023

Postet av Veteraner den 5. Jun 2023

Det er ikke lett å forfatte et referat fra kamp hvor man var til stede de siste fem minuttene.  Forsøkte meg med å fremkalle dere ved hjelp av telepati i dag, men burde jo ha forstått at de linjene aldri kunne funke i dette miljøet.  Forsøkte også med et møte med Lars inne på Grønlia i dag, men han var mest opptatt av stærens innvirkning på blåbærhøsten. Derfor må grunnlaget bli tynt, men selvsagt sant og rettferdig.

Det er alltid en fordel å samle lagene i god tid før kampen, men denne gangen kom Henrik i så god tid at han fikk god tid til oppvarming.  Som igjen betyr at han fikk knyttet skoene og rettet ryggen. Alt dette utrettet han før de andre kom 20 minutter senere.

Men lagene ved start ble med forbehold om at jeg fikk med meg sammenhengen:

Hvitt lag:  Jan Husby – Arvid – Dagfinn – Geir – Roar S

Blått lag: Otto – Henrik – Steinar – Thor i 3 min. – Lars 

Som dommer var Frode på plass etter videregående vinkurs på Sicilia.  Noe som er en fordel når det gjelder vinsmaking, men ikke noe stort pluss i bedømmelse av fotball.  Uansett Frode er rettferdig, men grusom.

På tilskuersiden var Johnny Skagseth på plass.  Ville gjerne se nivået, og var villig til overgang.  Men var etter kampen skuffet over at overgangssummen kun var kaffe og vaffel med syltetøy.  Hadde forventet ---------- med brunost.  Men da han ble overbevist om at det skulle fikses til neste gang, lovte han å stille i pent antrekk og dertil passende oransje fotballsko neste mandag.

Dagfinn gjorde forsøk på å holde tellingen, og mente at blått lag hadde vunnet 5 – 3.  Men Dagfinn var aldri noe geni i geografi, og vet aldri hvor landet ligger, haren hopper eller fuglen fløyet.  Så resultatet må takes med en stor klype salt – eller var det sukker?

Da undertegnede ankom 5 minutter før slutt, forlot Otto synkende skip og overlot blå trøye til meg.  Det styrket laget betraktelig. Sæææærlig!!! Henrik forsøkte seg med veggspill, men siden jeg møtte veggen i ung alder var akkurat det til ingen nytte.  Det ble påstått at Geir scoret mål.  Men det må være under sterk tvil.  Han har nemlig fortsatt trening sammen med Nesset, og det er en naturlov på Frosta at ballen skal spilles ut over sidelinja.

Hvem som virkelig scoret målene forblir i tåkeheimen, og Dagfinn slapp som vanlig ikke en ball forbi seg.

Heldigvis var Bjørg klar med kaffe og vafler.  Og det er utrolig at uansett hvor sliten man er fysisk, så er det verbale overskuddet enormt bare man får traktement.

Frode hadde med seg gave helt fra Italia som ble overrakt Roar S. som takk for sin innsats for «soccer» fikk han Italienske sokker.  Strikket fra ekte Romerske ullhoder.  Ikke rart at Roar tok til tårene --- i fortvilelse.

Frode hadde fått vondt i ryggsøylen av innsatsen som dommer.  Påsto at det var brå rykk som var årsaken. Geir i sin enfold lurte selvsagt på hvem som hadde foretatt det???  Kunne jo ikke være han som dømte.

Bjørg mente man skulle fjerne årsaken, men Frode vil jo se utrolig rar ut med hodet i hoftehøyde. Og igjen lurte Geir på om Frode ikke ville få et problem med to hoder på samme sted????  Mye tanker i knollen til Geir.

Så istemte Kviks høyst blandede veterankor bursdagssang for Thor som fylte 75 år denne dagen og som ikke ser ut som en dag over 74.

Som gaver på bursdagen min fikk Henrik gleden av å spise den siste vaflen. Hva har man ikke venner for?

 

Da blir neste kamp 12. juni kl. 11.00.  Møt opp i rett tid slik at Henrik ikke får for lang oppvarming.

 

Thor


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.