150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Nederlag på Kvål

30709396 2154303274798475 2099135347177816064 o
Onsdag kveld var det duket for kvartfinale i Trøndersk Mesterskap. På Sørøya stadion ventet 5. divisjonslaget Trønder-Lyn. I regnvær og flomlys lå alt til rette for festfotball, men dette var noe som skulle vise seg å bli vanskelig.

Kvik tok tak i kampen fra første sekund. Etter 26 minutter overlistet David Melkvik Trønder-Lyns sisteskanse med et kontant hodestøt. Det var tidvis bare ett lag på banen og vi burde ledet med 4-5 mål til pause. I stedet er det Trønder-Lyn som etter 43 minutter scorer på sin eneste sjanse i omgangen. Dermed er lagene like langt til pause.

I andre omgang kommer det ut et mye mer aggressivt hjemmelag. I motsetning til Trønder-Lyn kan det til tider se ut som om vi har blitt igjen i garderoben. 9 minutter ut i andre omgang blir vi straffet for det når Trønder-Lyn går opp i ledelsen. På en retur etter et stolpeskudd trilles ballen enkelt i mål. I starten av andre omgang skjer det mye. Bare et par minutter etter at Trønder-Lyn gikk opp i ledelsen, sørger David for balanse i regnskapet igjen. Kviks nummer 9 bruker samme kroppsdel som i første omgang og ekspederer inn sitt andre mål for dagen. Hjemmelaget er derimot ikke ferdig for dagen. Etter 65 minutter finner de gulkledde nettmaskene igjen, og på et langskudd går de opp i ledelsen. Omgangen er preget av lite finspill, mye dueller og mye stopp i spillet. Det ser likevel ut som Trønder-Lyn er laget som vil mest. Vi har noen farligheter på slutten som kunne resultert i ekstraomganger, men det blir ingen flere scoringer. Kampen ebber ut i 3-2.