150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Any given Saturday

DSC 1552

En helt tilfeldig lørdag var det igjen klart for 4. divisjon i Trøndelag. Over 660 dager er det gått siden siste seriekamp, noe som gav en ekstra brådd på oppgjøret mellom Rennebu og Kvik. Rennebu er forøvrig fødestedet til store personligheter som Vegard Heggem, Vebjørn Rodal, og ikke minst Astrid S. Store personligheter kommer det også fra Kvik, noe som ble vist til gangs i dagens kamp. Før kampen var det 15 heltente menn som satt i garderoben klare for å vise at prestasjonene i forrige kamp mot Kil/Hemne ikke var noen tilfeldighet. Rett utenfor inngangen til garderobene stod det en storslått skulptur av Magne Myrmo, den siste verdensmester på treski. Man kan tenke seg at treski kan klabbe, men det gjorde ikke spillet til FK KVIK.

Allerede etter 10 minutter kom det første skredet i dagens kamp, det var ikke hvilket som helst skred, men Erlend Skrede! Han trengte ikke å bli bedt tre ganger, og banka den i nettet på retur etter sitt første forsøk. Kontant. 1-0 Kvik. Bare 6 minutter etterpå var det igjen klart for JUBA JUBA! da Rydså & Ludvigsen kombinerte fint på venstresiden. Er det et innlegg eller er det et skudd? Ikke er den dum og samtidig veldig deilig, Ludviksen rett i krysset fra 25m. Igjen går det 6 minutter til og BAM! 3-0. David hadde ingen problemer med Goliat i denne duellen og header kontant inn 3-0 på et delikat innlegg fra høyresiden. Flere mål blir det ikke før pause og Kvik-guttene går relativt fornøyde til benken for en liten slurk og litt sjitprat.

18 minutter ut i andre omgang skulle det ta før Kvik-guttene fikk lov å juble igjen. David som forøvrig betyr ‘’den elskede’’ fikk føle kjærlighet på pasningen fra Tysnes og satte ballen kontant i nota fra 11m. 4-0. 70 minutter er gått og vi får mål nr 5. Magnus Øzil får en strøken pasning i bakrom fra Jasem, vipper over keeper, og finter bort forsvareren på streken før han setter ballen i det tomme målet. 5-0. Coach Jon Stian var kritisk til oppvarmingen Magnus gjennomførte i forkant, men det kunne se ut som det ble gjort akkurat nok tøy og bøy. Bare 4 minutter senere var det igjen klart for Davidshow! David Melkvik melket alt Rennebukua hadde av melk og satte inn sitt 3! for dagen. To kamper på rad med hat-trick for David, hvor lenge kan målmaskinen opprettholde dette antallet? 6-0. Nydelig foreplay av Rydså og Marchus på venstresiden, der David setter inn retur etter skudd fra Magnus.

85 minutter spilt og Rennebu får sin største sjanse. Spiller på vei igjennom, Erlend gjør en glimrende sklitakling på ball, men blir belønnet med straffe i mot og gult kort. Straffen settes til venstre for målet og vi holder nullen! På overtid setter El Capitan, SØRLIE punktum. 7-0 med et flott skudd fra 16 meter, utagbart. 7-0 på en dag der Kvik egentlig ikke spiller opp mot hva Kvik kan, og hvor vi er bare passelig effektive så er det et damplokomotiv som har begynt å rulle. Hvor endestasjonen er, er det for tidlig å si noe om, men at dette Kviklokomotivet kan nå langt er det ingen tvil om. God tur og vel hjem. Ønsker samtidig å tilegne seieren til Roar og Bjørg som feiret gullbryllupsdag 21.08.21. Tusen takk for alt dere gjør for FK Kvik. 40 år i klubben og 50 år sammen, ingenting annet enn imponerende. Takk!