150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

To på rad!

30704226 2154302061465263 2669752130755100672 o

Lørdags ettermiddag og det er tid for kamp!  Morgentimenes regnbyger trekker seg betimelig unna og tillater solen å skinne på en nyklipt gressmatte. Selv om den ved første øyekast fremstod som en godt preparert bane, med Emirates-vibber, avslørte fem minutter med lett oppvarming at den kom til å by på problemer og mange skøyteturer i løpet av kampen. Gutta var dog ved godt mot, etter en overbevisende defensiv forestilling mot Levanger i forrige runde, ønsket de å følge opp vårens sterke 5-1 seier fra Rosenborgbanen.

Kampen åpnes forsiktig og Vanvik etablerer et visst press i åpningsminuttene. Etter flere klareringer og lite ballspill roer Kvik det ned og overtar initiativet i kampen. Vi kombinerer oss opp langs høyresiden og vinner et innkast. I «god» norsk tradisjon benytter vi oss av et langt innkast fra Tisløv. Taktikken resulterte med mål etter en stuss fra David «Haller» Melkvik, etterfulgt av tidenes mest moderate målfeiring.

Målet sørget for senkede skuldre og vakkert kombinasjonsspill før Sørlie gjør slutt på måltørken med en god avslutning.  Nå er det virkelig fyr i Kvik og bare minuttet senere følger samme mann (Gutt?) opp med enda en nettkjenning. Det kom på retur etter at et godt langskudd fra David går via fingertuppene til keeper, i tverrligger og ut i feltet der Sørlie ekspederer ballen i mål.

Den gode perioden og alle målene tar trykket ut av gutta, før vi vet ordet av det står vi på bakbeina og er på etterskudd over hele banen. Etter 35 minutter vender en Vanvikspiller opp på 18-meter, og atter en gang river nyervervelsen Didrik til seg et frispark imot, som resulterer i mål. Etter reduseringen bølger kampen frem og tilbake, men vi tar oss sammen og øker til 4-1 med mål fra Julien etter et godt slått frispark fra silkefoten til Sjøvik og vi går til pause med en god ledelse.

I andre omgang er det første målet avgjørende for hvordan kampen vil utvikle seg, så når vi setter inn 5-1 (Sjøvik) etter 57 min forventes det at vi skal kontrollere dette inn. Vanvik viser derimot ryggrad og to kjappe reduseringer skaper ny spenning i kampen. Det er i slike øyeblikk at det er avgjørende med kvalitet på benken, og trenerteamet gjør ingen feil ved å gi debutant Kristian Svenkerud muligheten. Kun minutter etter byttet viser han seg tillitten verdig og setter inn 6-3 målet etter godt forarbeid av Tobias.

Derfra og inn er det vi som skaper sjansene og er på framfoten. Selv om Vanvik setter inn definisjonen på en target-spiss som herjer i duellene og skaper noen småfarligheter så forsvarer vi oss godt og er farlige på kontringer. I det 82.minutt setter David et innlegg i kassa, og sørger samtidig for at Jens Tisløv kan innkassere sin tredje assist for dagen fra sin høyre-backposisjon. Kun fem minutter senere fastsetter Tobias resultatet til 8-3. Det kom etter en ellevill langpasning fra Jonas «Passarella» Melhus, som kan forvente seg kontakt fra NFL-speidere som gledelig bytter ut Kåre Vedvik fra Team rosteren.

Kvik jobber seg nå ut av nedrykksumpen og sniker seg oppover tabellen, neste på lista er CSK som skal rundspilles på Rosenborgbanen i neste runde.