150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Ampert mot Charlottenlund

30716691 2154303401465129 6035580978288656384 o
Etter seieren mot Vanvik tok vi turen til Charlottenlund der vi håpet på å fortsette seiersrekken og bevise at vi fortsatt er et lag å regne med i toppen av avdelingen. Sola skinte og gutta var tente på å hente hjem 3 viktige poeng.

Kampen starter på best mulig vis da en CSK-spiller skulle klarere ut fra farlig område etter bare 5 minutter. Ballen traff dommer i ryggen og landet perfekt ned til El Capitano Vidar som enkelt kunne sette inn 0-1 med en tåfreser i lengste hjørne. Her får kapteinen vår igjen for de mange hundre timene han har brukt på Rosenborgbanen og øvd på tåskudd. 25 minutter senere skulle vi nok en gang vise at vi var et dødballag (i hvertall offensivt). Sjøvik legger perfekt inn på bakre til David som rager høyest i feltet og setter inn 0-2. Bare 4 minutter senere reduserer Charlottenlund på corner og stillingen er 1-2 i en kamp vi føler vi har god kontroll på. Dessverre for oss mistet vi hodet etter scoringen og dro på oss et rødt kort etter 40 spilte minutter. En ettersleng gjorde at vi måtte spille de neste 50 minuttene med en mann mindre. På overtid av første omgang kom også utligningen fra CSK, på nok en dødball, og lagene gikk til pause med 2-2.

Ut fra spillet i første omgang bestemte vi oss for at vi ikke skulle legge oss nedpå for å sikre uavgjort, men heller prøve å ta hjem seieren. Noe vi følte var realistisk ettersom Charlottenlund-spillerne begynte å se slitne ut. Dessverre for oss har vi litt overtenning når vi kommer ut fra garderoben, og etter bare fem minutter ut i andre omgang, lager vi en unødvendig straffe. Straffen settes, og tavla viser nå 3-2. Dette gjorde et vanskelig utgangspunkt enda vanskeligere, men Kvik-gutta er ikke kjent for å gi opp og fortsetter å mate på og kommer til flere gode muligheter. Vi ligger bra i forsvar og Charlottenlund begynner å bli fortvilte da de ikke klarer å lage hull på forsvarslinja. Da uret slår 80 minutter ser undertegnede ut som Neymar (takket være en ekstremt tør og dårlig bane) og får lagt inn til Melhus som får drømmetreff og nesten punkterer ballen og moser den i nota. Det er kamp igjen! Vi fortsetter å presse, men får svært lite hjelp fra dommer og føler alle 50/50 dueller går i CSKs favør. På 88 minutter lager vi igjen et unødvendig frispark på 20 meter. Nok en gang beviser vi at vi har en stor jobb å gjøre på defensiv dødball. Fire(!) dødballmål mot var et faktum. Vi føler likevel at vi har et mål til i oss og sender fram alt av mannskap i håp om å få med ett poeng hjem. På 90 minutter slås et frispark inn i CSKs 16 meter og en motspiller nærmest slår ballen med strak hånd ut fra boksen. SOLEKLAR straffe, men dommer vinker nok en gang spillet videre. Dette får gutta til å tenne på alle plugger og vi får utdelt 4 gule kort til.

Kampen blåses av rett etterpå og vi må ta med et veldig surt resultat, som vi selv føler vi hadde fortjent bedre uttelling på. Nå står knallhard (defensiv dødball)trening for tur før vi møter NTNU førstkommende torsdag og er klar for å reise kjerra å komme tilbake på vinnersporet igjen!