Ellingsrud
Tinglum – Marcelo – Melhus – Holmen
Sjøvik – Tømmervik – Sørlie
Tysnes – Hågensen - Kvalvær

Etter et svært tungt nederlag mot Levanger, var det et svært revansjelystent og tent Kvik som var klar for hjemmekamp mot Vanvik. I et grått og trist vårvær på rosenborgbanen var det klart for kamp lørdag 16:00.

Fra start var tenningsnivået høyt og innsatsen stor. Kvik tok tidlig tak i kampen og styrte det meste som foregikk, men slet med å finne den siste lille touchen som skulle sørge for mål de første 15-20 minuttene av kampen. Men, i det 20. spilleminutt får vi et frispark 20-25 meter fra mål, også kjent som «håggi»-hold. Med både kraft og presisjon får «håggi» ballen over muren og helt nede i hjørnet, og ga oss meget fortjent 1-0 på vakkert vis.

Siste 25 av 1. omgang er mer åpen og svært få pasninger langs bakken ble registrert denne perioden. På overtid får Vanvik en corner, som tilslutt ender opp på bakerste og i mål. Heldigvis for vår del er det en offside-plassert Vanvikspiller som har siste touch, og dermed går vi til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

Første 20 av andre omgang ligner veldig på siste 20 av første. Lite pasninger og mange lange baller sørger for en litt rotete kamp. Etter 57. spilte minutter får Vanvik dødball som de kriger inn i mål og dermed står det 1-1 på Rosenborg. Men, det for oss, kun et utfall av kampen som var akseptabelt; seier, og dermed var innsatsen stor. Vi får tak i ballen og setter i gang mer av vårt eget spill. Etter 71. minutt får vi nok et frispark i farlig hold. Denne gang er undertegnede, Melhus, som skyter. Via muren, sniker også dette frisparket seg inn og det står 2-1 til Kvik. Fra målet og ut er det enveiskjøring.

Etter 81 minutter har Haakon Sjøvik ballen i boks. Alle venter innlegg, men han ser åpningen over keeper, og velger å «chippe» ballen lekent over keeper og dermed 3-1. Like etter løper lynraske Tobias Ludviksen fra alt og alle og setter «enkelt» inn 4-1. Ikke lenge etter det kommer vi nok engang med masse folk i boks. Ballen ender opp hos Even som får god tid, ser at skudd via hodet til forsvarer og i mål er et godt alternativ, og gjør nettopp det. Da sto det 5-1, som også ble sluttresultatet. Tilslutt en fortjent seier for Kvik-guttene.