Tinglum - Le Bozec - Marcelo - Holmen
Sjøvik - Sørlie - Hågensen
Tysnes - Melkvik - Kvalvær

Vi dro fra Trondheim med godt mot og en tanke om å få med oss et om ikke flere poeng tilbake. Det skulle vise seg å ikke la seg gjøre.

Dommeren blåser i gang kampen og hjemmelaget tar tak i ballen og begynner å rulle opp på begge kanter. Det bølger begge veier men etter 10 minutter ligger vi allerede etter. Det feilberegnes inne i egen 16 m og Levanger får en enkel jobb med å dytte den i nettmaskene fra 3 m. Vi nullstiller og prøver å jobbe på. Vi får noen gode angrep med 12-20 trekk i laget før det ender med innlegg eller skudd, men ikke med de store resultater. Levanger er hissig på kontringer, kommer ofte i overtall, men dårlige valg gjør at det ikke blir farligere enn det kunne blitt. I slutten av omgangen så er vi ved to tilfeller for lite kyniske og det ender med to mål i mot som kunne vært avverget med et enkelt spark på ballen. Vi går til pause med 3 mål i sekken til tross for en jevnspilt 1.omgang og føler vi vel at 3-0 ikke er i nærheten av det som beskriver omgangen.

Etter en god prat i pausen om hvilke grep som må tas for at dette skal snu, er det duket for en nitrist 2.omgang sett med Kvik øyne. Det tar ikke mange minuttene før hjemmelaget kontrer oss i senk. Vi slutter å ta dueller, vi starter vel kanskje aldri å kommunisere om vi skal gå i press eller legge oss lavt, vi er slurvete og pasningspresisjonen er rett og slett dårlig. Levanger senker seg ikke av den grunn og tramper heller enda hardere på gasspedalen. Blir mye rom å spille i mellom tunge og uintelligente kvikspillere. Det står plutselig 5 og 6-0... før de øker til 7-0 i 88minutt.

Heldigvis er det ny kamp allerede Lørdag 11.05 kl.16:00 mot Vanvik. Der skal det revansjeres! Hjem å tren!