Målskårere Kvik: Morten K. (Magnus J.) & Magnus J. (Roar U.)

Roar U.           Jens T.          Ole S.         Sivert B.

Vemund R.     Jonatan O.       Tobias H.

Magnus H.               Magnus J.             Morten K.

Første akt

Etter en nøye oppvisning på kamptavlen i garderoben (ala Guardiola), følte laget at taktikken var spikra. Det var en avslappet men angrepsfokusert tropp som allerede fra første sekund tok kampen i sin hule hånd. Det innøvde høye presset tok Tolga-Vingelen på senga, og allerede etter noen få minutter hadde gutta i blått produsert flere sjangser. Så å si alt klaffet, oppspillet, pasningene, presset, men så var det avslutningene da. Makan til sjangsesløseri skal du lete lenge etter. Med all ydmykhet, var dette en kamp som kunne ha endt tosifret i vår favør.

Til tross for at Jonatan "Pirlo" Orrem serverte strøkne pasninger i alle varianter, så var desverre ikke angrepsrekka sultne. Angrepsrekka kunne best beskrives som kresne unger som aldri ville ha noe annet enn pølser og pommes frites til middag. Uttalige sjanser senere, klarte endelig Morten Kokstad i 26. minutt å sende ballen i nettet ved hjelp av en presis heading fra Magnus Jørgenvåg. Man skulle tro at nå hadde det løst seg, nå fant vi opppskriften som skulle tilfredstille de kresne ungene, men neida. Snaue 10 minutter senere klarte Tolga-Vingelen å redusere med den eneste sjangsen de hadde i omgangen. Stillingen var nå 1-1 og det eneste man kunne gjøre var å klø seg i hodet å undre over hvordan dette ble til.

Andre akt

Litt forbauset etter førsteomgang, vendte troppen i hvitt og blått tilbake på kunstgressmatten. Det ble gjort enkelte bytter for å opprettholde tenningen og intensiteten i kampen. Likevel ble starten av andre omgang litt mer passiv enn det vi hadde forestilt oss. Gjestene skapte en sjangse ut av ingenting, der Jens Tisløv på magisk vis klarerte ballen over eget mål fra halvannen meter. Dette ble en slags oppvåkning, og nå var det bare å dra seg i nakkskinnet og brette opp ermene for dette skulle vinnes.

Etter litt svingninger i kampen og en sjansefattig start, klarte Kvik å ta overhånd i kampen igjen. Det kollektive presset begynte å tære på motstanderen, og sjansene ble stadig større og større. Forsvarsrekken var upåklagelig og stod stødig som fjell, midtbanen jobbet knallhardt og serverte pasninger, mens angrepsrekken kun tilføyet en høyere statistikk i kategorien "antall skudd på mål". Etter uttallig innleggsforsøk fra våre backer, skulle det endelig gi uttelling. Roar Ulen fikk slått inn ballen til Magnus Jørgenvåg som nok en gang skulle sette hodet til i 74. minutt, og denne gangen direkte i nettet. Stillingen var nå 2-1 til hjemmelaget og det lå en trepoenger i luften. Heldigvis beholdt gutta roen, og da dommeren blåste av kampen var vi blitt tre poeng rikere.