150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Skyfri himmel

Webp.net resizeimage 1
Søndags formiddag ankommer et revansjelystent Kvik Orkla Sparebank Stadion. Etter to strake tap er ingenting annet enn seier godt nok mot dagens motstander. Orkla 2 har så langt ikke tatt poeng i serien, og vi går dermed inn i kampen med skuldre høye som skyskrapere. «Det einaste ho ønska seg va ein solskinnsdag» synger Bjørn Eidsvåg, men dagens kamp tok sted under grå himmel.

Første omgang braker løs, og det er Kvik som kommer best i gang. Etter åpningsminuttene setter kampen seg og Kvik tar styringen. Etter 27 minutter setter David ballen i mål etter litt klabb og babb i feltet. Kvik har tidvis meget godt spill og kommer til flere sjanser, men vi er altfor ineffektive. Orkla kommer seg til noen farligheter i løpet første omgang, blant annet en heading som stryker stolpen. Første omgang kan konkluderes med at vi har god kontroll og burde ledet med mere enn 1 mål. Svimmel av glede og glad for litt fred går vi inn til pause med ledelse. Etter første omgangens sjansesløseri forventes det flere skåringer i andre omgang, det er ikke for mye å ønske seg det.

I andre omgang blir Orkla bedre på å stenge rommene til indreløperne og vingene våre, og det blir litt vanskeligere å få spillet til å sitte. Dette varer derimot bare helt til 2-0 blir et faktum, og motstanderens forsvarsjobb svekkes etter dette. Målet kommer fra en godt slått korner, og det er Rune som skårer. Kvik styrer spillet videre i ut i kampen, og i minutt nr. 69 trer vår egen evighetsmaskin med navn Tobias frem med et lite stykke himmel og curler ballen i høyre kryss med sin høyre fot. Nykter, men svimmel omfavnes prinsen av Finnsnes av sine lagkamerater som er i ekstase etter trylleshowet de akkurat var vitne til. Utover i andre omgang etablerer Kvik mer og mer kontroll på kampen, og det blir en problemfri time i gode venners lag. Orkla har etter hvert veldig lite å stille med og David setter til slutt spikeren i kista på kontant vis, etter et godt brudd av Johannes. Alt i alt en solid gjennomført kamp av Kvik og det virket tidvis som det var skyfri himmel over Kvik spillerne.