150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Toppkamp på Nytrømoen

 

Referat Tynset – Kvik.
28 mai, 17:00.
Resultat 0-0.
Været: +9 grader, 4 ms, 0,0 mm.
Antall tilskuere: 140.

Bemerkelsesverdig nok viser det seg at sjølvaste hovmesteren og bærebjelka hos Kvik FK, nemlig Jonas Sørlie, normalt sett den første til å «dap up the homies», (eller pushe og håndhilse, som det heter for oss fra det forrige millenniet), har hatt noe «ærend» i det siste og har dermed ødelagt ankelen. Han gir derfor stafettpinnen videre til Jonas Melhus (og rørt som han ble, med noe tvil om at det kunne være for godt til å være sant).

Tynset heter de, trenger ikke bruke så mye tid på tobarnsfedrene som velger å spille hjemmekamp på Norges største åker, som motsigende nok kjører treningsuka på kunstgress – kritikkverdig. Dog syntes muskeltverrsnittet til Marchus Hem at dette var fornuftig. Samtidig skal Tynset ha at de ligger og snuser på opprykk, og ingenting er mer farlig enn en person (som David Melkvik) som kun går inn i krigen hvis motstanderen er i tungvektsklassen. Det er som å høre Tom Cruise i den nye Top Gun filmen; «Det er ikke flyet, det er piloten».

Store spørsmålet før kamp var om Sigurd Sæveraas rakk det mellom skole og nye innspillingen av Love Island, og om Sebastian Kristensen skulle fortsette sin streak ved å IKKE delta på bortekamp, odds: 1.10. Sigurd rakk det, Seb ble hjemme. Deretter gikk twitter av skaftet.. hvem setter the Gaffer Jon S inn i laget: Andreas Fossmo er et soleklart førstevalg og det er ingen tvil om at den pratsomme Ranaværingen skal kunne sette sitt preg på kornlagra i Tynset.

Start 11: Tor Thomas – Erlend – Jonas – Sigurd Andreas – Jørg – Jasem Torgeir – David – Oskar

Benk: Marchus, Hadi, Tobias, Simen

Eeeeeeh, The Gaffer, tar ordet, og meeed mange færre e-er enn før, er kampplanen og formidleren selv usedvanlig klar og skjerpa for kampen. Samtidig veksler Torgeir og Oskar et blikk og tenker «glad vi slapp bot på quiz». Det er i hvert fall en ting som er sikkert og det er at vi skal gi gass, ta oss på enhver utfordring og tørre å feile (noe keeper Tor-KJ gjør ved å alltid være i midten i tyskeren). Det er litt som Ted Lasso sier så fint «Ta oss på en utfordring er som å ri en hest, er det komfortabelt, gjør du det mest sannsynlig feil».

1.omg: Kampen blåses i gang der begge lag står høyt. Spillet preges av mye middels lefser opp fra stoppere mot angrepstrio. Tynset stiller med en mix av morgendagens talenter, 2. div veteraner og unge habile fotballspillere uten noe særlig sluttprodukt. Kvik kunne leda etter 42 sek, Jasem med mulighet på skudd fra 7 meter rett i blokk. Samtidig kunne Tynset leda etter 123 sek, heading i tverra fra 1 m – det skal nevnes at det har vært scora derfra før. Tynset tar noe initiativ første halvdel av første omgang der vi står noe halvhøyt (som på en vanlig dag hjemme på Rosenborg ville vært klink lavt press), deretter tar Cap Melhus grep og pusher laget opp i banen som tilsvarer til ny rekord i antall klareringer ut til innkast fra Tynsetkeeperen.

Pause: Det skjer ikke så mye mer spennende i første omgang og dommeren blåser til pause på stillingen 0-0. I pausepraten er det ingen tvil om at vi er fornøyd med egen innsats. Shreddegutten Thomas Grønning hvisker til sidemannen i pausen «Eg må ut etter 70», resterende svarer i kor: «for å ha krefter til chest-day senere på kvelden». Ingen bytter i pausen.

2.omg: Fløyta er så vidt i gang før hele laget plutselig lurer på om Knut Vangen starta, vingen som på forhånd skulle være verdens beste. Jon Stian sjekker på fotball.no om han faktisk var med i tropp. «JA!» ropes det fra trenerbenken, det er deres kaptein. I følge Erlend og Thomas har begge en ring rundt lillefingeren med initialene: KV. Kampen fortsetter, Jørg, Jasem og Fossmo, i kjent stil, begynner å styre midten. Samtidig begynner høyrebacken til Tynset og se noe gul ut trynet etter et par løpedueller mot Kvik sin venstrekant, noe som resulterer i et back-bytte halvveis ut i andreomgang. Det skjer ikke mye spennende i toppkampen, et par innlegg her og der som kunne blitt farlig. Etter 70 min går Thomas av, ydmyk som alltid, sammen med Oskar. Inn kommer O2 snapperen Tobias, evigunge Hem. I tillegg er Fossmo ferdig hylt og lei av å klage på at fotball er en kontaktsport -> inn kommer Hadi (som før kampen melder om en 3.7s på 40m) – det ble bevist kampen at dette var løgn. David er ferdig hoppa inn kommer Simen (der det var noe spenning knyttet til kampform etter 3 uker Barcelona-tur og verdens lengste konfirmasjon -> Varighet: 1 uke). Det skal nevnes at han så kjekk og bra ut.

Herfra og ut ror begge lag inn 0-0 og 1 poeng, helt semi-happy stemning. Det meldes fra trenerbenken til Tynset at vi var det beste laget de hadde møtt i år.

TEF out.

Banens beste: Erlend Skrede

Ref laget av: Torgeir Fredriksen

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her