150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb

Tap mot serielederen

I et nydelig vårvær, som vi født nord for polarsirkelen aldri har opplevd i april måned, møtte vi Namsos til kamp. De oppmøtte tilskuerne gjorde ikke et dumt valg i å vente med grillingen til senere utover kvelden. De skulle nemlig få overvære en målfest og en spenning som hadde fått de fleste til å sette seg ytterst på tribuneplassene sine.

Vi startet best og slapp til Namsos ved svært få anledninger i første omgang. Etter 12 minutters spill tok vi føringen på straffe ved David Melkvik. Dagens Kvik-spiller Even Kvalvær var her på et av sine mange gjennombrudd på vei gjennom, men ble hindret før han fikk skutt. Derfor ble det dømt straffe, som David satte. Meget bra dømming sett fra nøytrale øyne... Videre i omgangen hadde vi mange store sjanser. Johannes Tysnes testet skuddfoten et par ganger, men dessverre snek ballen seg begge gangene rett til side for mål. Etter 36 minutter fikk Namsos frispark som resulterte i mål. Scoringen var et drømmetreff av de sjeldne, og helt utsgbart for Edvard i mål.

Andre omgang bølget frem og tilbake med et overtak til Namsos som kunne likne det vi hadde i første. Like etter pause økte Namsos til 2-1 med enda et meget bra treff fra distanse. Etter 65 minutter testet Jørgen Hågensen seg fra distanse. «Håggi» traff meget godt og utliknet til 2-2. De neste 20 minuttene ble veldig rotete frem til det 80. minutt. Samme mann som scoret på det fantastiske frisparket i første omgang for Namsos satt to med få minutters mellomrom. Det ene limt opp i vinkelen. På stillingen 4-2 startet vi et stormløp for å ta igjen ledelsen med kun 10 minutter igjen å spille. Etter 86 minutter scoret Tobias Ludvigsen etter et enormt press fra oss.

Til tross for enorme sjanser klarte vi ikke å få utlikningen som vi så til de grader hadde fortjent. Ser man på kampen som helhet er det en fantastisk innstlling i laget. Vi gir aldri opp og jobber for hverandre uansett hva stillingen tilsier. Selv om det var utrolig skuffende å ikke få med seg noe fra kampen, må man se positivt på det. Tidvis spiller vi ut Namsos som har flere kvalitetsspillere. Frem mot neste kamp må vi være motivere til å jobbe like godt og ha troen på seier. Som lag har vi stort potensiale, og skal kjempe for tre poeng i hver eneste kamp.