150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

5. Serierunde Kvik2 | 3 pinner på vestkanten

Kamp: Byåsen TF 2 - Kvik 2

Sted: Byåsen Arena, søndag 21. mai

Kampresultat: 3-5

Målskårere Kvik: Adrians S. (årets solo mål?), Magnus J. (Tobias L.), Tobias L. (Vemund R.), Magnus J. (Hadi), Magnus J. (Tobias L.)

Start 11'er:

                                                              Kotte

 

                Roar U.           Jonatan O.           Jens T.           Sivert B.

 

                                                               Hadi

                               Adrian S.                                    Vemund R.

 

              Tobias L.                            Magnus J.                       Morten K.               

 

                  

En overaskende lite stresset gjeng møtte opp på rosenborgbanen før avreise til Byåsen søndagsmorgen, men med moralen på topp (med unntak av angrepsrekka) etter forrige match satte vi oss i bilene og hadde ett håp om å kunne sette noen pinner i hjulene for ett opprykksjagende byåsen.

Etter at Hoff og Morten hadde laget en vanntett slagplan i garderoben gikk bassene ut på en solskint og useriøst varm matte. Kampen startet nokså forsiktig fra vår side, med fokus på å være defensive i åpningen så måtte vi se at nullen sprakk etter bare 6 minutter etter at byåsen sin venstre ving med litt flaks plutselig fikk ballen alene med keeper. Etter en liten oppvåkning så skulle vi få se at kvik lokomotivet omsider hadde forlatt dampstasjonen, for etter 10 minutter drar Adrian Sandvik (som jeg mistenker har i smug vært nede på Copacabana før sesongstart å tjuvtrenet på den herligste brasilianske sambaen med lokalbefolkningen) når han vipper ballen over 1 og 2 mann og lobber ballen i mål fra drøyt 17-18 meter. En useriøst cheeky skåring.

Men det er her det tennes ett lyst til samtlige kvik spillere om at her kan vi få med oss noe. Og resten er som Jo Nesbø en gang sa «1-2-3, matta rister for noe stooort er på vei» og det skulle det bli. Pang! 2-1 signert Magnus Jørgenvåg, Pang! 3-1 signert Tobias Ludviksen og Pang! 4-1 signert Magnus Jørgenvåg. En første omgang det luktet svidd av med Kvik øyne. I en omgang hvor alt klaffet på defensivt og offensivt og en angrepsrekke som så til de grader svarer på tiltale etter forrige ukes utskjelling på Kvik forumet går vi til pause med en 4-1 ledelse og nokså breie skuldre.

I andre akt så ble det fastslått at de 10-15 første minuttene kom til å avgjøre denne søndagen på Byåsen. En fokusert Kvik gjeng var forberedt på at det kom til å komme ett revansjesugent Byåsen ut i 2 omgang som vi skulle ha rett i, men... så var det Magnus Jørgenvåg og Tobias Ludviksen da. 5 minutter ut i andre omgang så skulle man trodd at det var Arjen Robben som hadde tatt turen fra kvik 1 og ned til kvik 2 etter nokk ett vidunderlig forarbeid og med ett nydelig innlegg og Mario Mandzukic på bakre stolpe er hattricket til Jørgenvåg fullkommet. Etter at vi da blir litt høye på oss selv og slepper skuldrene litt ned så skårer byåsen 5-2 og 5-3 iløpet av 4 minutter etter at vi skåret 5-1 og vi innser at dette kan bli tunge defensive 35 minutter. Etter en iherdig laginnsats hvor vi er så si bunnsolide bakover så tar vi 3 poeng på Byåsen hvor Magnus Jørgenvåg får med seg matchballen hjem for en romantisk aften på Lilleby.

 

Kampfakta:

 6 min: 1 – 0

10 min: 1 – 1  (Adrian Sandvikninho)

20 min: 1 – 2 (Magnus Jørgenvåg)

33 min: 1 – 3  (Tobias Ludviksen, A: Vemund Røe)

44 min: 1 – 4 (Magnus Jørgenvåg)

50 min: 1 – 5 (Magnus Jørgenvåg, A: Tobias Ludviksen)

51 min: 2 – 5

53 min: 3 – 5

 

Innbyttere:

Øystein H. Johansen
Mike Thorsen
Magnus H. Johansen
Emil U. Slettedal
Tobias H.

 

Kvik stjerner:

***: Magnus Jørgenvåg

**:  Roar Ulen, Adrian Sandvik

*: Jonatan Orrem

(kan egt gi 3 stjerna til heile laget)

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her