150 kvik Fotballklubben Kvik
        Trondheims eldste fotballklubb
 

Kviks barne- og ungdomsavdeling i Ila


Vi har barnefotball for 1. til 4. trinn gjennom hele vinteren! Hvis dere har et barn hjemme med en interesse for fotball, hører vi gjerne fra dere.Vi dekker områdene Midtbyen, Ila, Øya og Kalvskinnet. Vi har en enkelt familie- kontingent på 500 kr for hele året, og dette er en standard kontingent uansett hvor mange barn som blir med i klubben.

Vi er en klubb som aktivt arbeider med inkludering og integrering, noe som vil gjenspeile seg gjennom våre sosiale tilbud og idrettskontakter. Vi samarbeider aktivt med Idrettsrådet i Trondheim og Ila skole. Sjekk gjerne ut www.allemed.no for vår filosofi på inkludering. Annenhver uke vil KVIK tilby kveldsmat til alle medlemmer og familie gratis, dette som en del av vårt inkluderingsarbeid. Maten vil bli tilberedt av foreldre når barna trener, vi spiser i fellesskap. Dette er et tilbud med støtte fra Idrettsrådet i Trondheim, UDI via NFF og Ila skole. Vi drifter også en søndagskafe med samme formål.

Barn født i 2009/2010 deltar sommerhalvåret i sonecuper hvor vi møter lagene Trond, Strindheim, Trygg-Lade og Freidig. Våre lag fra 2011/12 deltar på cup ca. én gang per måned. Alle lag deltar i cuper vinterhalvåret. 

FK Kvik er oppptatt av at barna har det gøy, at de føler en utvikling og oppnåelse som en fotballspiller. Hvis dette høres interessant ut, ta kontakt. Vi er her og vi er med!

Hvis du vil bli med på trening, eller bare komme å se, er dette våre treningstider i gymsalen ved Ila barneskole:
- Barn født 2009/2010: Torsdag 19-20
- Barn født 2011/2012: Fredag 18-19

Kontaktpersoner:
Lars Brekke (leder), 40729401, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Linda Skjervold (inkluderingsansvarlig), 92286618, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eller kontakt oss på vår facebook-side, hvor vi også legger ut info om lagene og arrangementer. Siden finner dere HER. 

Del

Innmelding i Kvik


Neste Kvik 1-kamp


Onsdag 13.03.2024, kl. 19.30
Kvalifisering NM: Trygg/Lade - Kvik
SalMar banen Kunstgress

150 kvik

Tabellen finner du her


Neste Kvik 2-kamp

Tirsdag 12.03.2024, kl. 19.30
 Trøndersk Mesterskap: Kvik2 - Gauldal/Trønder-Lyn2
Rosenborgbanen 11'er
 

150 kvik

Tabellen finner du her